26 mai 2016

Cerere în căsătorie cu pantoful potrivit


-          Pantoful de cleștar contemporan    -




Femeile visează la ziua cea mare încă din copilărie. Prințesele din povești le sunt modele de frumusețe și reper pentru povestea de iubire pe care și-o imaginează ideală. Cenușăreasa este una dintre preferatele fetelor, întrucât farmecul pantofului de cleștar depășește orice elementele cheie ale altor povești. Pasiunea pentru pantofi este susținută atât de produsele educaționale, cât și de către media, prin filme precum Sex and The City și promovarea vorbelor designerilor celebri, care punctează importanța pantofului.

Mesajul poveștii "Cenușăreasa" a inspirat-o pe Irina Calancea, care a dorit să ofere bărbaților posibilitatea de a reconstrui feericul atunci când este adresată marea întrebare iubitelor. Irka Shoes vine în  întâmpinarea domnilor cu o soluție inedită și romantică de a o cere în căsătorie pe aleasa inimii: Bridal Shoes Proposal.

Voucherul Bridal Shoes Proposal este achiziționat prin solicitare online la www.irka-shoes.ro sau pe pagina de facebook (facebook.com/IrkaShoes). Pentru a răspunde tuturor dorințelor, voucherul este disponibil în două variante: 300 Ron, pentru pantofi simpli și 500 ron pentru pantofi cu un model extravagant.

Cenușăreasa urbană este pretențioasă, iar noi ne dorim ca povestea să aibă un final fericit, iar pantoful să fie cel potrivit, care satisface gusturile și așteptările viitoarei mirese. Pentru acest lucru, considerăm oportun ca femeia să își poată alege cu acest voucher, modelul de pantof preferat și să se asigure că este atât dimensiunea corectă, dar și stilul la care visează.

Avantajele pantofului la comandă sunt multiple: mireasa nu petrece mult timp căutând ceea ce își dorește, poate avea orice tip de încălțăminte indiferent de anotimp și își poate alege materialul din care va fi realizată perechea. Irka Shoes asigură consiliere gratuită în alegerea încălțărilor viitoarelor mirese. Serviciul la comandă evită momentele nedorite, de dureri acute sau necesitatea de a schimba încălțările cu ceva comod, variantă care diminuează eleganța rochiei. 

"Cererea în căsătorie cu un inel este ceva comun, în ciuda frumoasei semnificațiii. Cei care vor să își suprindă partenerele, le pot cere în căsătorie acum prin acest voucher Bridal Shoes Proposal, cu care viitoarea mireasă își poate alege o pereche de încălțări pe placul ei. Ideea aceasta mi-a venit în cadrul unei prezentări de modă a colecției de primăvară, Urban Cinderella, când am regizat momentul găsirii alesei inimii cu ajutorul condurului ideal. Cred că este cazul să dăm o interpretare nouă basmului și să oferim ajutorul prințului modern de a o cere de soție cu pantoful potrivit", susține Irina Calancea, designer Irka Shoes.

Pe lângă stilul princiar de cerere în căsătorie, în baza voucherului, fericita Cenușăreasă Mireasă are reducere de 10%, la toate produsele Irka Shoes, pe decursul unui an întreg, pentru ca propunerea în căsătorie să primească un răspuns pozitiv.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu