09 mai 2016

Balerinii, manifest pentru comoditate - PRO sau CONTRA trendului -


Must have-ul sezonului cald în materie de încălțăminte sunt balerinii cu vârf ascuțit, în culori adaptate contextului purtării. Pentru o ținută casual, balerini silver, pentru o ieșire de seară, un mediu puțin glam balerini argintiu strălucitor, eventual cu sclipici, iar pentru o ținută romantică, balerini în culorile anului, roze quartz și serenity.

Deja se simte dorința de o nouă achiziție și planificarea unor ținute de efect cu care vei atrage atenția tuturor. Este acel moment de visare, plin de entuziasm! Dar stop! Haide să facem un reality check.


1.De unde cumperi balerinii

Cu siguranță dai fuga în primul magazin din mall și alegi acea pereche din vitrină, care, nu e așa, merge de minune cu restul ținutei de pe manechin. Nimic mai potrivit, dacă vrei să ai un look "tras la xerox"; altfel spus, dacă nu te deranjează că alte câteva mii de persoane au ales același tip de încălțări și câteva sute chiar au optat pentru întreaga ținută propusă de brandul respectiv.

Soluția Irka Shoes: Pantofii la comandă te scapă de această problemă. Noi îți oferim câteva modele, iar culoarea, tipul de piele și accesoriile le alegi tu. Practic, vei fi propriul tău designer.

2. Ce tip de balerini alegi
Ai citit în online sau în print că moda de anul acesta implică balerini cu bot ascuțit, iar magazinele abundă în oferte variate de acest tip. Dar ce te faci dacă laba piciorului tău nu este îngustă și poate ai monturi? Rabzi sperând că pielea "se mai lasă"? Nu este indicat... fiecare moment în care trebuie să mergi va fi un chin, nimeni nu va aprecia că ești sau nu la modă, însă durerile încălțărilor incomode te pot duce la doctor.

Soluția Irka Shoes: ia-ți măsurătorile cu exactitate și comandă-ți o pereche de balerini potriviți ție. Reperele modei pot fi păstrate prin culoare, material, însă comoditatea primează. Ține minte: se poartă ceea ce îți este confortabil!

3. Ce culoare de balerini alegi


Ai tendința de a cumpăra haine și încălțări în culorile anului? Este o idee, dar nu de fiecare dată te scoate din anonimat.

Soluția Irka Shoes: Fii îndrăzneață și personalizează-ți culoarea încălțărilor. Da, cu serviciul de pantofi la comandă, poți alege culorea preferată, pe care să o asociezi după bun plac în outfit-urile imaginate de tine.


Sfaturi necesare: asigură-te că balerinii sunt din piele și au o talpă flexibilă. Pielea ta are nevoie să respire, pe cât posibil, chiar dacă balerinii sunt închiși, fără decupaje. Vremea primăvăratică și zilele ploioase de vară sunt semn că o pereche de balerini este încălțămintea cu care te vei împrieteni în ziua respectivă. Deschide ochii la cumpărături și vei avea picioare fericite! 

Comandați orice tip de balerin preferați pe adresa: comanda@irka-shoes.ro 
Mulțumim! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu